در گذشته از عدس برای سنگ کلیه بسیار مناسب می دانستند

تا آنجا که به فواید آن مربوط می شود، برای استفاده کامل از پروتئین های گیاهی موجود در عدس برای سنگ کلیه ترکیب آن با غلاتی مانند گندم، جو، جو، برنج، ذرت جالب خواهد بود.

زیرا ارتباط حبوبات و غلات باعث جذب بهتر پروتئین های گیاهی توسط بدن انسان می شود. در واقع، برای اینکه گفته شود پروتئین‌های گیاهی «کامل» هستند، تمام اسیدهای آمینه ضروری باید در یک ظرف ترکیب شوند.

با این حال، عدس (و به طور کلی حبوبات) حاوی مقدار بسیار کمی از یکی از اسیدهای ضروری به نام متیونین هستند. بنابراین، ترکیب عدس و غلات در یک وعده غذایی، تمام آمینو اسیدها را در اختیار بدن قرار می دهد و پروتئین با کیفیت عالی را تامین می کند.

در بزرگسالان، مصرف آمینو اسیدهای ضروری (ترکیب غلات و حبوبات) را می توان در یک روز انجام داد و نه به طور جدی در یک وعده غذایی.

به لطف این انجمن شناخته شده گیاهخواران، ما می توانیم به طور موثر پروتئین های موجود در گوشت را جایگزین کنیم. در واقع، جایگزینی گوشت به این روش حتی فوایدی نیز دارد.

چربی اشباع کمتر (کلسترول پایین)، فیبر بیشتر (هضم و سیری بهتر)، مواد معدنی بیشتر و ویتامین های بیشتر. ایده آل برای حفظ خط و به دست آوردن رفاه.

برداشت معمولاً 4 تا 5 ماه پس از کاشت انجام می شود (در صورت کاشت در ماه مارس / آوریل، تیر/آگوست). به طور معمول غلاف ها باید خشک و بسته باشند.

نهال ها را ریشه کن کنید و بگذارید یک روز در آفتاب خوب خشک شوند. سپس می توانید آن ها را به صورت وارونه در مکانی خنک و مطبوع آویزان کنید.

پس از خشک شدن کامل گیاهان، می‌توانید آن‌ها را آویزان کنید و غلاف‌ها را کم‌کم بریزید تا در صورت نیاز دانه‌ها را بیرون بیاورید. همچنین می توانید تمام دانه ها را به یکباره بیرون بیاورید و در یک ظرف دربسته خنک نگه دارید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.